Deserti un saldumi, Receptes

Brūkleņu un siera bezglutēna tarte ar mandeļu mīklas pamatni

Publicitātes foto

Sastāvdaļas pamatnei
200 g mandeļu miltu
120 g pūdercukura
1 ola
60 g sviesta

Siera krēmam
300 g krēmsiera
2 olas
170 g cukura
1 tējkarote sāls
250 g brūkleņu

Pagatavošana.
Visas pamatnes sastāvdaļas sajauc kopā un liek ledusskapī uz 30 minūtēm, pēc tam mīklu izrullē un ieklāj formā. Saputo krēmsieru ar olu, cukuru un sāli. Lej siera masu formā un cepeškrāsns apakšā 50 minūtes cep 170 grādos. Pilnībā atdzesē un pasniedz, pārkaisot kūku ar svaigām brūklenēm.

Pievienot komentāru