Praktiski
Receptes

Brūkleņu čatnijs. Ideāla mērce pie gaļas ēdieniem!1

Foto – Aija Geida

Ķiploka daiviņas sakapā.

Bumbierim izņem serdi un ar visu mizu sagriež mazos gabaliņos.

Pievieno pārējās sastāvdaļas un pannā ar biezām malām uz lēnas uguns sutina, līdz masa sabiezē un brūklenes ir mīkstas.

Vīna etiķa vietā var izmantot ābolu etiķi.

Savukārt, ja masa ir ļoti bieza, var pievienot mazliet ūdens. Ideāla mērce pie medību un liellopu gaļas, grilējumiem.

Saistītie raksti
LA.lv
RR
Rebeka Rogale
Praktiski
Gribas košumu mājoklī, bet mazliet bail no spilgtiem toņiem? Šīs viltībiņas tev noderēs!
6 stundas
AN
Annika Niedrīte
Praktiski
Vai sauss deguns sunim liecina par saslimšanu?
7 stundas
Inita Šteinberga
Praktiski
Kā atbrīvoties no sūnām dārzā?
7 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

Ieva Ēvalde
Latvijā
“Kurš ir vainīgs, par to lai spriež tiesa.” Kā saslima Siguldas bērni – vai patiesība ir noskaidrota?
Intervija 3 stundas
LE
LETA
Latvijā
Opozīcija savākusi parakstus, lai rosinātu Rīgas mēra Burova atstādināšanu
1 stunda
LE
LETA
Dabā
Sals līdz -7 grādiem: laika prognoze piektdienai
1 stunda
IR
Ilmārs Randers
Ekonomika
Kas jāzina par jauno kārtību pasta sūtījumu atmuitošanai?
1 stunda
LE
LETA
Pasaulē
Vīrietis sācis vilkt bērnu sev līdzi… Igaunijā par bērnu izsekošanu aiztur Latvijas pilsoni
5 minūtes