Pamatēdieni, Receptes

Brokastu omlete tomātu laiviņās

Foto-Shutterstock

Sastāvdaļas – 4 tomāti, 3 olas, 100 g  siera, dažādi zaļumi, sāls un melni malti pipari pēc garšas.

Pagatavošana. Nomazgāt tomātus un nogriezt tiem cepurītes. Ar tējkaroti ļoti uzmanīgi izgrebt tomātiem viducīti.

Sakult olas un pievienot tām ar smalko rīvi sarīvētu sieru, pievienot smalki sagrieztus pētersīļus un dilles. Pievienot pēc garšas sāli un piparus.

Pildīt tomātus ar sagatavoto masu, pa virsu uzlikt nogrieztās tomātu cepurītes.

Cept cepeškrāsnī 200 grādu karstumā apmēram 5 minūtes.

Labu apetīti!

Pievienot komentāru