Praktiski
Receptes

Biezpienmaize ar “Selgas” cepumiem. Viegls brīvdienas našķis 16

Sastāvdaļas 1. kārtai – 200 g “Selgas” cepumu, 100 g sviesta vai margarīna, 100 g medus. 2. kārtai – 360 g jeb 2 paciņas biezpiena, 150 g cukura un 50 g vanilīncukura, 1 ēdamkarote skābā krējuma.

Pagatavošana.

Medu ar sviestu nedaudz pakausē un samaisa ar sasmalcinātiem cepumiem.

Veidnē ieklāj cepampapīru un masu liek cepties uz 5 minūtēm 180 grādu temperatūrā.

Otrajai kārtai izberž biezpienu caur sietu, pieber cukuru, vaniļas cukuru.

Lai masa būtu vijīgāka, pieliek arī krējumu.

Uzliek pirmajai kārtai un pusstundu cep 160 grādos.

Saistītie raksti
LA.lv