Praktiski
Receptes

Biezpiena krēms ar persikiem0

Baiba Buseniece

KĀ GATAVOT?

Biezpienu sakuļ blenderī vai izberž caur sietiņu. Saldajam krējumam pievieno cukuru, mazliet vanilīna cukura, rīvētu citrona miziņu un saputo kopā ar biezpienu. Kārto deserta traukā, papildinot ar konservēta persika pusītēm. Var pārliet ar šokolādes vai karameļu mērci. Dekorē ar sablenderētu zemeņu mērci.

 

Recepte no kafejnīcas “Ciemakukulis”

 

Saistītie raksti
LA.lv
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Vai var piedzīt alimentus, ja laulība oficiāli nav šķirta?
18 stundas
PL
Praktiskais Latvietis
Praktiski
Mikoloģe: “Sēņošanas sezona īsti nebeidzas nekad. Vēl joprojām mežos lasa baravikas un gailenes”
19 stundas
Inita Šteinberga
Praktiski
Īstais laiks izgriezt krūmus. Klūgas noderēs dārzam un dekoriem
20 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

VS
Viesturs Sprūde
Latvijā
Anglijā tādus stāstus nedzirdēsiet. SARUNA ar britu žurnālistu Vinsentu Hantu
Intervija 8 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO. “Es rokas nejūtu! Lūdzu, palīdziet…” Rīgā pēc svētku salūta Daugavā iekrituši divi pusaudži
6 stundas
LL
LETA, LA.lv
Sports
FOTO, VIDEO: Tas ir noticis – Latvijas futbola izlase pārtrauc deviņu zaudējumu sēriju un uzvar Austriju
5 stundas
LE
LETA
Latvijā
Gontarevs: “RNP” valdes atlaišana ir politisks un nepamatots lēmums
9 stundas
LE
LETA
Pasaulē
Plūdi Venēcijā nodarījuši nopietnu kaitējumu Svētā Marka bazilikai
6 stundas