Praktiski
Receptes

Biezpiena krēms ar persikiem0

Baiba Buseniece

KĀ GATAVOT?

Biezpienu sakuļ blenderī vai izberž caur sietiņu. Saldajam krējumam pievieno cukuru, mazliet vanilīna cukura, rīvētu citrona miziņu un saputo kopā ar biezpienu. Kārto deserta traukā, papildinot ar konservēta persika pusītēm. Var pārliet ar šokolādes vai karameļu mērci. Dekorē ar sablenderētu zemeņu mērci.

 

Recepte no kafejnīcas “Ciemakukulis”

 

Saistītie raksti
LA.lv
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Iegriez dienu ar burvīgiem biezpiena kēksiņiem!
6 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Vai tradicionālos kalendārus aizstās viedierīču plānotāji? Cik daudzi Latvijā vēl lieto sienas vai galda kalendārus?
7 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Steidzīgajiem darbdienu vakariem: 5 padomi ātrākai un daudzveidīgākai ģimenes maltīšu pagatavošanai
23 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
VARAM rosinās Rīgas domes atlaišanu 1
2 stundas
LE
LETA
Dabā
Nokrišņi gan naktī, gan dienā: prognoze sestdienai
58 minūtes
LE
LETA
Latvijā
Pirmie komentāri pēc Pūces rīkojuma rosināt Rīgas domes atlaišanu 1
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Apstiprinājusies versija, ka sieviete ar trakumsērgu nav inficējusies Latvijā
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Valdības partijas varētu apspriest kopīgu startu Rīgas domes ārkārtas vēlēšanās
1 stunda