
Baiba Buseniece
KĀ GATAVOT?
Biezpienu sakuļ blenderī vai izberž caur sietiņu. Saldajam krējumam pievieno cukuru, mazliet vanilīna cukura, rīvētu citrona miziņu un saputo kopā ar biezpienu. Kārto deserta traukā, papildinot ar konservēta persika pusītēm. Var pārliet ar šokolādes vai karameļu mērci. Dekorē ar sablenderētu zemeņu mērci.
Recepte no kafejnīcas “Ciemakukulis”
Praktiski
Frito misto jeb fritētas jūras veltes, baklažāni un cukīni
Praktiski
Pikantā jūras velšu zupa
Praktiski
VIDEO RECEPTE: Fantastiski eklēri. Dažreiz vajag sevi palutināt!
Praktiski
Vistu spārniņi ar čili mērci
Praktiski
Topinambūru čipsi
Praktiski
Zaļo griķu, sarkano biešu un siera salāti. Šņik, šņak un gatavs!
Praktiski
Vistu spārniņi alus mīklā
Praktiski
Ķirbju biezzupa ar saldo krējumu