Praktiski
Receptes

Biezpiena krēms ar persikiem0

Baiba Buseniece

KĀ GATAVOT?

Biezpienu sakuļ blenderī vai izberž caur sietiņu. Saldajam krējumam pievieno cukuru, mazliet vanilīna cukura, rīvētu citrona miziņu un saputo kopā ar biezpienu. Kārto deserta traukā, papildinot ar konservēta persika pusītēm. Var pārliet ar šokolādes vai karameļu mērci. Dekorē ar sablenderētu zemeņu mērci.

 

Recepte no kafejnīcas “Ciemakukulis”

 

Saistītie raksti
LA.lv
IL
INESE LIEPIŅA
Praktiski
Brokastu granola – veselīgam dienas sākumam
12 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Karstā kūpināšana katrai gaumei. 4 dažādu kūpinātavu shēmas ar veidošanas aprakstiem
21 stundas
IB
Indulis Burka
Praktiski
Jumtu labāk sakopt sausā laikā, nevis kad jau pil griesti
22 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Ekonomika
Izstrādātā garantēto atlīdzību izmaksu kārtība pensionāriem esot nesaprotama
1 stunda
LA
LA.LV
Pasaulē
FOTO: Latvijas un Lietuvas prezidentu tikšanās uz Latvijas-Lietuvas robežas Grenctālē
1 stunda
LE
LETA
Pasaulē
Sekojot Baltijas valstu paraugam, tūkstošiem “Honkongas ceļa” dalībnieku apliecina savu vienotību
57 minūtes
LE
LETA
Dabā
Brīvdienās būs lielākoties saulains laiks
5 stundas
MA
Māris Antonevičs
Latvijā
Rīgā nav ievērības cienīga pieminekļa “Baltijas ceļam”
2 stundas