Praktiski
Receptes

Bezē ar saldā biezpiena sieriņa bumbiņām 16

Foto – Anda Krauze

Sastāvdaļas
• biezpiena sieriņš ar vaniļas garšu
• svaigais siers rikota
• bezē cepumi
• piena šokolāde
• kaltētas avenes
• ķirbju sēklas
• banāni

Pagatavošana.
Biezpiena sieriņam ar vaniļas garšu pievieno svaigo sieru rikota. Bezē cepumus pārgriež, uz vienas pusītes uzziež krēmu, otru pusīti uzspiež virsū. Savienojuma vietā uzbārsta sarīvētu piena šokolādi un sasmalcinātas kaltētas avenes un ķirbju sēklas. Tad ar karotīti izveido pēc iespējas apaļākas bumbiņas un vienu apviļā ūdens peldē kausētā šokolādē, otru avenēs, trešo – ķirbju sēklās. Paviļā, tad ievieto saldētavā, lai masa sastingst. Divus banānus noliek blakus, starp tiem iespiež krēmu, rotā ar bezē cepumiem un ūdens peldē kausētu šokolādi.

Ūdens peldē kausēto šokolādi var aizstāt ar veikalā nopērkamo šokolādes mērci.

LA.lv