Praktiski
Receptes

Bērzu sulas mohito – var dzert arī bērni0

Foto: Aija Geida

Sastāvdaļas
• 600 ml bērzu sulas
• 2 laimi
• 4 ēdamkarotes brūnā cukura
• 4 piparmētras zariņi
• ledusgabaliņi pasniegšanai

Pagatavošana.
Laimu nomazgā un sagriež daiviņās, piparmētras zariņus sagriež ar šķērēm sīkāk. Piestiņā liek piparmētras lapiņas, laimu un ar stampiņu saspaida, līdz atdalās laima sula. Pieliek cukuru un vēl mazliet saspaida. Pielej 100  ml bērzu sulas, apmaisa un izkāš. Lielās glāzēs liek ledusgabaliņus, pārlej piparmētras–laima sīrupu, tad pielej bērzu sulu līdz pilnai glāzei.

LA.lv