Praktiski
Receptes

Bērnu prieks – maize ar cīsiņu0

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas
• 1 lielā franču bagete
• 4 cīsiņi
• 6 ēdamkarotes Tūkstoš salu vai gurķu mērces
• 150 g siera
• 2 marinēti gurķi
• 4 ēdamkarotes zaļumu

Pagatavošana.
Sieru sarīvē, gurķus sagriež mazos gabaliņos. Bageti sadala četrās daļās un katru daļu gareniski iegriež līdz pusei. Cīsiņu nedaudz iegriež un apcep uz pannas, tad to iegriež visā garumā un ieliek nedaudz siera. Maizītē liek gurķu gabaliņus, uzlej nedaudz mērces, ieliek cīsiņu, uzlej atlikušo mērci un pārkaisa ar rīvētu sieru. Cep līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī 10–15 minūtes. Kad izcepušās, pārkaisa ar zaļumiem. Vislabāk garšo siltas, bet arī atdzisušām ir patīkama, nedaudz pikanta garša un kārdinošs aromāts.

Gurķu vietā var likt zaļo papriku vai marinētus sīpolus.

LA.lv
RR
Rebeka Rogale
Praktiski
Laiks siet pirtsslotas: kādus augus izvēlēties un kā siet
21 stundas
AS
Anna Skariņa
Praktiski
Suns spēj sajust atsevišķas slimības saimniekam un ir lielisks dziednieks
1 diena
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Cigaretes skapī, cenas – sarakstā. Spēkā stājušies jauni grozījumi
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

Raivis Šveicars
Ekonomika
OIK no rēķiniem pārcels uz budžetu: ko ministrija domā ar “piesārņotājs maksā”?
3 stundas
LA
LA.LV
Dabā
Septiņas dienas valdīs vasarīgi silti laika apstākļi: jaunākā prognoze
18 minūtes
LE
LETA
Latvijā
“New York Times” publicē rakstu par Latvijas finanšu sistēmas problēmām
1 stunda
LE
LETA
Latvijā
Puntulis izsakās, kā risināt problēmas Latvijas Radio
57 minūtes
SK
Skaties.lv
Latvijā
Aiz šķietamas pašnāvības slēpa slepkavību…
45 minūtes