Praktiski
Receptes

Banāni ar smiltsērkšķu sulu, auzām un jogurtu0

Foto – Karīna Miezāja

Sastāvdaļas – 2 banāni, ½ tējk. sviesta, 2 ēd. k. medus, 100 ml smiltsērkšķu sulas, 100 ml ābolu sulas, 4 ēd. k. auzu, 5 ēd. k. grieķu jogurta, 5 ēd. k. jogurta bez piedevām, grauzdētas ķirbju sēklas, 3 ēd. k. valriekstu, Indijas riekstu (pistāciju, mandeļu vai citu riekstu), dažas avenes.

Pagatavošana.

Nomizotus banānus sagriež šķēlēs. Pannā liek medu un sviestu. Silda, līdz parādās putiņas. Tad pievieno banānu šķēles, pielej smiltsērkšķu sulu, ābolu sulu un vēl pēc mirkļa ievieno auzas. Pannu noņem no uguns, masai ļauj atdzist. Šo masu uzmanīgi sajauc ar jogurtu. Rotā ar avenēm, ķirbju sēklām un riekstiem.

Saistītie raksti
LA.lv