Receptes, Zupas

Aukstā spāņu zupa. Patiks kreptīga ēdiena cienītājiem!

Foto-Anda Krauze

Sastāvdaļas – tomāti, gurķi, cukini, paprika, sarkanais sīpols, olīveļļa, sāls, pipari, samalti čili pipari, cukurs.

Pagatavošana.

Svaigos tomātus liek karstā ūdenī, pārdur un pēc tam noņem miziņu, tad tomātus sablendē. Blenderī liek sagrieztus svaigus gurķus, cukini, papriku, sīpolu, pievieno olīveļļu, šķipsniņu sāls, piparus, samaltus čili piparus un nedaudz cukura. Visu sablenderē, līdz veidojas viendabīga masa. Ja paliek pāri sagrieztās sastāvdaļas, tās uzber zupai un virsū uzliek bazilika lapiņu.

Pievienot komentāru