Praktiski
Receptes

Ātrais tomātu un kabaču sacepums0

Foto-Aija Geida

Sastāvdaļas
• 3 lieli tomāti
• 2 mazi kabači
• 50 g Parmezāna siera
• ½ tējkarotes sāls
• ½ tējkarotes maltu melno piparu
• ķiploka daiviņa
• ēdamkarote olīveļļas

Pagatavošana.
Nomazgātus tomātus un kabačus sagriež vienāda biezuma šķēlītēs un kārtām liek veidnē. Uzkaisa sāli un piparus. Ķiploka daiviņu smalki sakapā un uzber dārzeņiem. Visu apslaka ar olīveļļu un uzkaisa sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī +180 °C aptuveni 40 minūtes.

Labi garšo kopā ar grilētu gaļu. Šis ēdiens lieliski iederas vasaras svinībās, jo ir ātri pagatavojams, ļoti aromātisks un viegls.

Saistītie raksti
LA.lv
AK
Aiva Kalve
Praktiski
Daudzreiz lietojamas uzlīmes – lai precīzi zinātu, kas burciņai vēderā
18 stundas
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Dižciltīgās skaistules gladiolas krāšņā galerijā. Selekcionāra padomi audzēšanā
1 diena
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Trauciņš un kastīte rakstāmpiederumiem skolnieciņam
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

GL
Gunta Lūse
Latvijā
“Latvieši ir malači. Daļa gan aizbrauc, bet daudzi paliek un strādā.” Stāsts par Inesi Bērziņu Latgalē
10 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
Siguldā autoceļš draud ieslīdēt Gaujā 1
7 stundas
LA
LA.LV
Dabā
Jaunākā sinoptiķu prognoze 7 dienām: kas gaidāms nedēļas sākumā un beigās
12 stundas
Barbara Ālīte
Latvijā
Latvijas tuvumā manīta Krievijas armijas zemūdene, velkonis un korvete 1
7 stundas
IS
Ilmārs Stūriška
Sports
Samoilovs un Šmēdiņš izcili, Maskavā atkal skan Latvijas himna
9 stundas