Praktiski
Receptes

Ātrā plātsmaize0

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas
• 5 sulīgi āboli
• 100 g mīksta sviesta
• 50 ml skābā krējuma
• Tējkarote cepampulvera
• 175 g kviešu miltu

Pārliešanai
• ½ tējkarotes malta kanēļa
• 100 ml skābā krējuma
• 100 g cukura
• Ola
• Ēdamkarote kviešu miltu

Pagatavošana.
Sajauc visas mīklai paredzētās sastāvdaļas, izmīca un izrullē plānā kārtiņā. Pannā ieklāj cepampapīru, uzliek mīklu.

Ābolus nomizo, sagriež šķēlītēs un kārto uz mīklas. Pārliešanai samaisa olu, krējumu, cukuru un miltus. Uzlej āboliem. Cep līdz +180 °C sakarsētā cepeškrāsnī aptuveni 50 minūtes. Atdzesē un sagriež gabaliņos.

Saistītie raksti
LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Šokolādes braunijs krūzītē. Pagatavo 5 minūtēs! VIDEORECEPTE
10 stundas
IL
Ilze Līvmane
Praktiski
Nosacījumi apgādnieka zaudējuma pensijas saņemšanai. Vai pienākas arī pilngadīgiem bērniem, kas turpina mācīties?
11 stundas
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Vai gladiolu sīpolus pa ziemu var parafinēt? Kā tos labāk uzglabāt?
12 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

LE
LETA
Latvijā
Lecis “RNP” valdes atlaišanu skaidro ar “RS” mēģinājumu iekasēt vairāk nekā 1,2 miljonus eiro
13 minūtes
IK
Ilze Kuzmina
Latvijā
Vai nākotnē latviešu valoda būs tikai ķēķa valoda? 5
4 stundas
RR
Raivo Rosts
Ekonomika
Raivo Rosts: Kā mobilās tehnoloģijas ļauj pelnīt vairāk
3 stundas
LE
LETA
Latvijā
Tiesa ļauj valdībai iecelt jaunu LU rektora vietas izpildītāju
3 stundas
LA
LA.LV
Sports
Bobsleja un skeletona saime sezonu sagaida ar jauniem izcaicinājumiem
2 stundas