Receptes, Uzkodas un salāti

Asā meksikāņu tortilja ar vistas gaļu

Foto-Anda Krauze

Sastāvdaļas – pilngraudu tortilja, lapu salāti, vistas fileja, konservētas pupiņas, salsas mērce ar ananasiem, “taco” garšvielas, kukurūza kārbiņā, sarkanais sīpols, paprika, svaigi tomāti, avokado, selerijas kātiņš, samalti čili pipari, sāls, pipari, krējums, laims.

Pagatavošana.

Uz šķīvīša uzliek tortilju un lapu salātus. Gabaliņos sagriež vistas fileju, papriku, selerijas kātiņu, pievieno konservētās pupiņas, salsas mērci, garšvielas, kukurūzu, samaltu čili piparu, sāli un parastos piparus. Visu kopā liek cepties pannā, kamēr karsts, liek uz tortiljas un pa virsu uzkaisa sarīvētu sieru, lai tas var izkust. Klāt piegriež svaigus tomātus un avokado. Pasniedz kopā ar krējumu un laimu.

Pievienot komentāru