Praktiski
Receptes

Ar vistas fileju sutināti skābēti kāposti 0

Sastāvdaļas – 500 g vistas filejas, 700 g skābētu kāpostu, 3 – 4 ēdamkarotes tomātu pastas, milzīgs sīpols, 2 ķiploka daiviņas, sāls un pipari, augu eļļa.

Pagatavošana.

Sīpolu smalki sagriež un katliņā augu eļļā viegli apcep.

Vistas fileju sagriež nelielos gabaliņos, pievieno pie sīpoliem katliņā un visu cep 10 – 15 minūtes.

Pievieno tomātu pastu, visu samaisa.

Pielej verdošu ūdeni, lai nosegtos vistas fileja. Samaisa.

Pievieno skābētus kāpostus (ja kāposti ir ļoti skābi, tos noskalo aukstā ūdenī), pievieno piparus un pēc vajadzības arī sāli. Samaisa un visu sautē līdz gatavībai (apmēram 30 – 40 minūtes).

5 minūtes pirms beigām pievieno izspiestu ķiplociņu, samaisa.

Labu apetīti!

LA.lv
AG
Aija Geida
Praktiski
Karamelizēti āboli. Bērniem ļoti garšos!
19 stundas
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Ķirbju salāti ar papriku. Nevajag sterilizēt!
20 stundas
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Lai vēlziedes parādītu sevi visā krāšņumā. Kad tās ir jāpārstāda un kā jākopj?
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

IB
Ivars Bušmanis
Ekonomika
Mēs paši esam uzlikuši sev važas. Intervija ar uzņēmēju Uldi Pīlēnu
Intervija 24 minūtes
LE
LETA
Dabā
Trešdien vietām sabiezējusi migla, pa dienu nokrišņi nav gaidāmi
31 minūtes
LA
LA.lv
Ekonomika
Valstij pasniegti īpaši Latvijas simtgades ģerboņi
26 minūtes
LA
LA.lv
Latvijā
VIDEO. Bijušais policists pārsūdz spriedumu: noliedz vainu zēna notriekšanā
9 stundas
EL
Egils Līcītis
Latvijā
Egils Līcītis: Trampa draugi iznāk no skapja
18 minūtes