Praktiski
Receptes

Ar garnelēm pildīti tomāti0

Foto – Shutterstock

Sastāvdaļas.

6–8 stingri tomāti, 400 g vārītu garneļu, 1/2 glāze rīsu, 1 ola, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, 1,5 ēdamkarotes augu eļļas, 50 g rīvēta siera, malti melnie pipari, sāls.

Pagatavošana.

Saldētas garneles atkausē ūdenī, noskalo un 3–4 minūtes vāra sālsūdenī (1–1,5 ēdamkarotes sāls uz litru ūdens). Vārītās garneles sagriež gabaliņos. Izvāra rīsus. Produktus samaisa, pievieno rīvmaizi, jēlu olu, sāli, piparus.

Tomātus noskalo un izgrebj daļu mīkstuma, piepilda ar sagatavoto masu, apslaka ar eļļu un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes 200 grādu temperatūrā. Pasniedz karstus.

LA.lv
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Atrisini aizsvīdušo logu problēmu savā auto, izmantojot šo vienkāršo metodi 1
17 stundas
PR
Praktiski.lv
Praktiski
Latvijas Pasts aicina laikus sagatavot un izsūtīt Ziemassvētku apsveikumus un dāvanas
18 stundas
ŽD
Žanna Damme
Praktiski
Kārumniekiem: kraukšķīgas vafeles ar maigu pildījumu
19 stundas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

Raivis Šveicars
Ekonomika
Ar burkāniem elektroauto nebaros. Ko iesākt, lai Latvijā autovadītāji pārietu uz elektromobiļiem? 1
6 stundas
LL
LETA, LA.lv
Latvijā
“Tas nav saprātīgs virziens.” Kariņš neatbalsta “AP” rosināto ideju palielināt budžeta deficītu
9 stundas
LA
LA.LV
Sports
VIDEO: “Dinamo” izbraukumu sāk ar bezierunu zaudējumu
6 stundas
SK
Skaties.lv
Latvijā
VIDEO. Gāja tumsā bez atstarotāja…Uz Valmieras šosejas nāvejoši notriekta sieviete
5 stundas
LE
LETA
Dabā
Saglabāsies neliels sals: laika prognoze sestdienai
13 stundas