Praktiski
Receptes

Ar garnelēm pildīti tomāti0

Foto – Shutterstock

Sastāvdaļas.

6–8 stingri tomāti, 400 g vārītu garneļu, 1/2 glāze rīsu, 1 ola, 2 ēdamkarotes rīvmaizes, 1,5 ēdamkarotes augu eļļas, 50 g rīvēta siera, malti melnie pipari, sāls.

Pagatavošana.

Saldētas garneles atkausē ūdenī, noskalo un 3–4 minūtes vāra sālsūdenī (1–1,5 ēdamkarotes sāls uz litru ūdens). Vārītās garneles sagriež gabaliņos. Izvāra rīsus. Produktus samaisa, pievieno rīvmaizi, jēlu olu, sāli, piparus.

Tomātus noskalo un izgrebj daļu mīkstuma, piepilda ar sagatavoto masu, apslaka ar eļļu un pārkaisa ar sarīvētu sieru. Cep cepeškrāsnī aptuveni 20 minūtes 200 grādu temperatūrā. Pasniedz karstus.

LA.lv
Inita Šteinberga
Praktiski
Pašai savs vīnakalns! Gunta iepazīstina ar vīnogulāju un dod praktiskus padomus
2 dienas
SR
Sandra Ruska
Praktiski
FOTO. Latvijas vēsturiskie dārzi – iepazīstam mūsu tradīcijas un sasniegumus
2 dienas
AG
Aija Geida
Praktiski
Dzērvenīte, purva meita! Unikālās ogas īpašības un gardas rudens receptes
2 dienas

Lasītākie raksti

Par svarīgo

SK
Skaties.lv
Latvijā
Par dzimtas īpašumu jūras krastā jācīnās ar ātro kredītu miljonāriem
11 stundas
LL
LETA, LA.lv
Dabā
Pirmdiena būs stipri vējaina, Kurzemē gaiss jau iesilis līdz +16 grādiem
14 minūtes
LA
LA.LV
Latvijā
Gobzemam piederējusi deklarācijā nenorādīta māja
9 stundas
LE
LETA
Ekonomika
Atsevišķu jomu speciālistiem valsts pārvaldē maksās lielākaa algas
8 minūtes
LA
LA.LV
Latvijā
VIDEO: VID ierodas pie emigrantiem Anglijā 2
8 stundas