Praktiski
Receptes

Ābolu miziņu čipsi – gards graužamais vakaram 0

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas
• Miziņas no 8 lieliem āboliem
• Ēdamkarote augu eļļas
• Šķipsniņa sāls
• Ēdamkarote cukura
• ¼ tējkarotes malta kanēļa

Ābolu miziņas apslaka ar augu eļļu, pārkaisa cukuru un kanēli, uzmanīgi samaisa. Liek cepeškrāsnī, kas uzkarsēta līdz + 200 °C, un kaltē 10–12 minūtes, līdz miziņas zeltaini brūnas, sausas, bet ne sadegušas (kaltēšanas laiks atkarīgs no miziņu biezuma). Iznāk kraukšķīgi čipsi ar ābolu garšu un kanēļa aromātu. Lai būtu kraukšķīgas, glabā hermētiski noslēgtā traukā.

LA.lv
AG
Aija Geida
Praktiski
Karamelizēti āboli. Bērniem ļoti garšos!
19 stundas
ML
Māra Lapsa
Praktiski
Ķirbju salāti ar papriku. Nevajag sterilizēt!
19 stundas
IK
Ilona Klovāne
Praktiski
Lai vēlziedes parādītu sevi visā krāšņumā. Kad tās ir jāpārstāda un kā jākopj?
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

DK
Dace Kokareviča
Latvijā
“Šiva*, atkāpies no Vanagkalna!” Būt vai nebūt Zemes enerģiju parkam Baldonē?
10 stundas
LA
LA.lv
Latvijā
VIDEO. Bijušais policists pārsūdz spriedumu: noliedz vainu zēna notriekšanā
8 stundas
AL
Anda Līce
Latvijā
Anda Līce: Valsts pirmie simt gadi ir līdz malām pierakstīta lappuse
9 stundas
LE
LETA
Pasaulē
“Boeing” nav sniedzis ziņas par potenciālu tās jaunākās lidmašīnas bīstamību
8 stundas
LE
LETA/LA.lv
Sports
Meija turpina mest – “Dinamo” pirmo reizi sezonā trīs uzvaru sērija!
10 stundas