Praktiski
Receptes

Ābolu – dzērveņu kraukšķis. Ļoti gards ir silts kopā ar saldējumu 0

Foto – Aija Geida

Sastāvdaļas
• 4 āboli
• Sauja dzērveņu
• 75 g kviešu miltu
• 100 g auzu pārslu
• 80 g mīksta sviesta
• 160 g brūnā cukura
• ½ tējkarotes malta muskatrieksta
• ½ tējkarotes malta kanēļa

Pagatavošana.
Ābolus sagriež lielos gabalos. Cepamo veidni ietauko un saber tajā ābolu gabalus un dzērvenes. Bļodā sajauc cukuru kopā ar kviešu miltiem, mīkstu sviestu, auzu pārslām, maltu muskatriekstu un kanēli. Šīs drumstalas pārkaisa āboliem un cep + 190 °C aptuveni pusstundu.

Var pasniegt siltu kopā ar vaniļas saldējumu.

LA.lv
AG
Aija Geida
Praktiski
Korejiešu kimči – asi, aromātiski un izcili kraukšķīgi skābēti kāposti
1 diena
SM
Signe Mengote
Praktiski
Tas, ka viņi ir lēni, ir tikai mīts… Ciemos pie bruņurupuču meitenes, vārdā Brunis
1 diena
MP
MAIJA PASTARE
Praktiski
Ja darbinieku skaits tiek samazināts, kam ir priekšroka saglabāt darbu?
1 diena

Lasītākie raksti

Par svarīgo

"V
"Mājas Viesis"
Latvijā
Imants Lancmanis: Guvis piepildījumu karjerā un ģimenē, cilvēks var sākt domāt par valsti
2 stundas
IP
Ilze Pētersone
Latvijā
Latvijas vēsture pirms valsts dibināšanas 18 jautājumi un atbildes
1 diena
RO
Regīna Olševska
Latvijā
Dāvana Latvijai – 1000 kilometri. Māris Baltais sāka skriet, aizejot pensijā
29 minūtes
AT
Andris Tiļļa
Latvijā
Ģimenē klusēšana nav zelts! Atziņas no pāriem, kas gredzenus mijuši 18. novembrī
1 stunda
LE
LETA
Pasaulē
ES 27 dalībvalstis vērtē Apvienotās Karalistes izstāšanās no ES līgumu un nākotnes attiecību deklarāciju
43 minūtes