Deserti un saldumi, Receptes

Gardi! Vijas Beinertes īpaši gaisīgais deserts

Foto - Anda Krauze

Sakuļu stingrās putās 5 laimīgo vistu olu baltumus ar 5 tējkarotēm pūdercukura un tējkaroti ābolu etiķa.

Ziežu uz cepamā papīra, karsēju 90℃, līdz plāksnes kļūst sausas.

Katliņā izkarsēju nomizotu un iztīrītu ābolu šķēles.

Puslitrā uzvārīta saldā krējuma iemaisu 5 olu dzeltenumus, kas sakulti ar 5 ēdamkarotēm cukura un šķipsnu vanilīna, atdzesēju.

Mērcei sakuļu 250 g dzērveņu ar ēdamkaroti cukura.

Kārtoju uz šķīvja, dekorēju ar ogām.

3 Komentāri

Pievienot komentāru